Förnickling

Vi kan förnickling

Är du intresserad av förnickling av stål, aluminium, koppar eller mässing hjälper vi dig! Det spelar ingen roll hur stora eller små volymer du efterfrågar, volym är inget problem för oss. Karlskrona Metallplätering utför kompletta, högkvalitativa lösningar som är specialanpassade efter dina behov! Oavsett vart i det avlånga landet du bor är vi din leverantör inom förnickling! 

Vad är förnickling?

Vill du få till hårdare ytor som dels är praktiska och estetisk tilltalande kan förnickling vara ett alternativ. Det finns flera sätt att utföra förnickling. Som ett resultat av de olika processvarianter som finns är det möjligt att framställa olika egenskaper i form av hårdhet, glans, korrosionshärdighet eller duktilitet. Under vår framställningsprocess anpassar vi oss efter kundens behov. Därför ser vi till att ha en god kommunikation med kund, korta ledtider och säkra leveranser under hela processen.Behöver du hjälp med förnickling så kontakta oss!

Kontakt

Därför​ ska ni välja oss

Internationella

Vi har kunder i Sverige, Norge och Danmark.

Nöjda Kunder

Vår målsättning är att ha en 100% kundnöjdhet.

Erfarenhet

40 års erfarenhet inom branschen.

100% Nöjda kunder

1982 gick startskottet för Karlskrona Metallplätering. Från start låg mycket fokus på ytbehandling av lamparmaturer. Senare övergick arbetet till endast ytbehandling inom legoindustrin. Idag erbjuder vi våra uppdragsgivare högkvalitativa lösningar som tillgodoser kundens behov. Genom vår gedigna erfarenhet och en produktion som möter framtidens teknik utför vi ytbehandlingar med guld, nickel, koppar, tenn och silver.

Karlskrona Metallplätering har mer än 40 års erfarenhet i bagaget inom metaller och ytbehandlingar. Idag arbetar vi med kunder över hela Skandinavien där våra största uppdragsgivare är inom telekomindustrin. Utöver detta utför vi även reparationer på såväl prydnadssaker som bilar och båtar. Vi sätter alltid kunden i fokus och vår målsättning är 100% nöjda kunder. Kontakta oss för mer information om du behöver hjälp med förnickling!

Kontakta oss

  Thank you! Your message has been sent.
  Unable to send your message. Please fix errors then try again.

  Fler tjänster

  Förnickling
  Försilvring
  Ytbehandling av guld
  Ytbehandling av koppar
  Ytbehandling av nickel
  Ytbehandling av silver
  Ytbehandling av tenn