Ytbehandling av tenn

Vi kan ytbehandling av tenn

Är du designer, arbetar du inom elektro sektorn eller på en mekanisk verkstad? På Karlskrona Metallplätering utför vi ytbehandling av tenn. Oavsett vart i det avlånga landet du bor är vi din leverantör! Vi arbetar med att möta kundens förväntningar gällande funktion, utseende och skydd. Det spelar ingen roll hur stora eller små volymer du har behov av, volym är inget problem för oss. Karlskrona Metallplätering utför kompletta, högkvalitativa lösningar som är specialanpassade efter dina behov!

Vad innebär ytbehandling av tenn?

Ytbehandling av tenn utförs framförallt som skydd mot korrosion på kopparledningar. Det finns många fördelar med metallen, en av dem är att den är böjbar. Dessutom har den god lödbarhet och lämpar sig därför för elektriska komponenter. Utöver detta fungerar ytbehandling av tenn i ett dekorativt syfte.  Under vår framställningsprocess anpassar vi oss efter kundens behov. Därför ser vi till att ha en god kommunikation med kund, korta ledtider och säkra leveranser under hela processen.

Vad kan vi hjälpa dig med? 

Kontakt

Därför​ ska ni välja oss

Internationella

Vi har kunder i Sverige, Norge och Danmark.

Nöjda Kunder

Vår målsättning är att ha en 100% kundnöjdhet.

Erfarenhet

40 års erfarenhet inom branschen.

100% Nöjda kunder

1982 gick startskottet för Karlskrona Metallplätering. Från start låg mycket fokus på ytbehandling av lamparmaturer. Senare övergick arbetet till endast ytbehandling inom legoindustrin. Idag erbjuder vi våra uppdragsgivare högkvalitativa lösningar som tillgodoser kundens behov. Genom vår gedigna erfarenhet och en produktion som möter framtidens teknik utför vi ytbehandlingar med guld, nickel, koppar, tenn och silver.

Karlskrona Metallplätering har mer än 40 års erfarenhet i bagaget inom metaller och ytbehandlingar. Idag arbetar vi med kunder över hela Skandinavien där våra största uppdragsgivare är inom telekomindustrin. Utöver detta utför vi även reparationer på såväl prydnadssaker som bilar och båtar. Vi sätter alltid kunden i fokus och vår målsättning är 100% nöjda kunder. Kontakta oss för mer information om du behöver hjälp med förnickling!

Kontakta oss

  Thank you! Your message has been sent.
  Unable to send your message. Please fix errors then try again.

  Fler tjänster

  Förnickling
  Försilvring
  Ytbehandling av guld
  Ytbehandling av koppar
  Ytbehandling av nickel
  Ytbehandling av silver
  Ytbehandling av tenn